Probeer onze gratis design services

Probeer onze gratis design services

Deskundig advies. Persoonlijke oplossingen. Inspirerende ontwerpen. En het is gratis.

Voor uw badkamer op Curacao.

Kom praten!

Kom praten!

Onze designexperts helpen u graag met grote en kleine ontwerpoplossingen, van het vinden van de perfecte kraan tot een complete badkamerrenovatie.

Een badkamer is een investering voor de komende jaren, dus we begrijpen dat alleen het beste goed genoeg is.

Personaliseer je ontwerp

Personaliseer je ontwerp

Voeg foto's van uw bestaande badkamer en uw ideeën voor de nieuwe lay-out toe, en onze ontwerpexperts helpen u graag een persoonlijk Pinterest-moodboard te maken. Ze werken met u samen om kleurenpaletten in balans te brengen, te beslissen over plaatsing van douche en meubels en een inrichting te vinden om een samenhangende, individuele look te creëren.

2D plattegrond

2D plattegrond

We kunnen een aangepaste plattegrond voor u maken om ervoor te zorgen dat uw nieuwe badkamermeubels perfect in uw ruimte passen. Een groot voordeel is dat elke vierkante centimeter naar eigen inzicht kan worden ingedeeld. Als gevolg hiervan bent u niet gebonden aan standaardontwerpen, maar kunnen we een badkamer voor u bouwen die volledig aansluit op uw wensen.

Visualiseer uw badkamermeubel in 3D

Visualiseer uw badkamermeubel in 3D

Upgrade naar ons premium 3D Visualisatie-pakket voor maar Nafl. 79, die later weer kan worden afgetrokken van uw totale aankoopsom. Met onze 3D-visualisatie kunt u zien hoe uw badkamermeubel er uit zal zien voordat u het koopt.

Professioneel advies tijdens het gehele badkamerproject

Professioneel advies tijdens het gehele badkamerproject

We zijn ook hier om u en uw aannemers en loodgieters gedurende het hele installatieproces te helpen en te begeleiden met alle informatie die maar nodig is. Met onze technische achtergrond kunnen we al uw vragen of die van uw aannemer/ loodgieter gemakkelijk beantwoorden.

En dat is erg geruststellend.

Thuisbezoeken beschikbaar

Thuisbezoeken beschikbaar

We zijn altijd bereid om bij u thuis te komen en ervoor te zorgen dat uw nieuwe meubelstukken perfect in uw ruimte passen.